Umazana poteza hrvaškega branilca

Foto: Dailymotion
Foto: Dailymotion
Na tekmi playoffa Lige prvakov med Red Bull Salzburgom in Crveno zvezdo je bilo prisotno veliko nervoze, saj je tekma odločala o uvrstitvi v Ligo prvakov. Za nekoliko preveč nervoznega pa se je izkazal hrvaški branilec Marin Pongračić.
Oglej si celoten članek

V roku ene minute je Crvena zvezda dvakrat šokirala Red Bull Salzburg ter se z izidom 2:2 na povratni tekmi playoffa Lige prvakov (tekma v Beogradu se je končala brez zadetkov) prvič po letu 1992 uvrstila v skupinski del najelitnejšega evropskega tekmovanja.

Video Ko popustijo zavore

Domačini so sicer od 48. minute dalje vodili z rezultatom 2:0, pol ure pred koncem tekme pa je Salzburžane začela loviti neverjetna nervoza.

Za enega izmed najbolj vročeglavih se je izkazal hrvaški branilec Marin Pongračić, ki si je v 63. minuti za izredno umazano potezo prislužil rumeni karton. Nogometaš Zvezde Milan Pavkov je namreč ležal na igrišču, Pongračić pa je skočil za žogo, pri tem pa namerno doskočil na ležečega Pavkova.

Po tekmi so nogometaši Zvezde ravno ta dogodek označili za ključnega v poteku dvoboja. "Kaj mu je bilo to potrebno? Zgolj prebudil je srbsko kljubovanje," je potezo komentiral kapetan gostov Vujadin Savić.

Dejansko bi lahko rekli, da je poteza Pongračića prebudila Zvezdaše, saj je v roku petih minut po asistencah Miloša Degeneka dvakrat zadel El Fardou Ben, Rdeči biki pa se po knock downu več niso uspeli pobrati.

Video Đoković v New Yorku proslavljal uspeh Crvene zvezde

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 08:23 3. September 2018.

    Če vam piše komentarjev 3 in ko odprete je samo eden , vas sprašujem , kje sta ostala 2 ?????

  • 08:21 3. September 2018.

    Če že opisujete kaj je tale hrvaški idiot naredil , potem napišite po resnici ! Niti slučajno ni skoČil za …

  • 20:30 30. Avgust 2018.

    hrvaški naciji pač

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.