Umrl 16-letni košarkar, zgrudil se je med tekmo

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Žalostna novica s Hrvaške.
Oglej si celoten članek

Hrvaško javnost je pretresla vest o smrti mladega košarkarja. Šestnajstletni Toni Vidović, član reškega Fiumen Sancti Vitija (FSV), je izgubil bitko za življenje. Zadnja dva dni je bil v komi, zgrudil se je na četrtkovi tekmi med FSV in Zametom.

Vidović je sedel n aklopi, ko mu je postalo slabo, nato pa je izgubil zavest. Po poizkusih oživljanja so ga v komi prepeljali v reško bolnišnico, kjer je v soboto zjutraj umrl. 

"Izražamo najiskrenejšo sožalje družini Vidović in vsem prijateljem kluba. Naše misli so z vami. Toni, vedno boš del ekipe in v naših srcih ter mislih. To ni zbogom, ampak samo nasvidenje... Naj nate pazijo angeli," so zapisali pri klubu FSV, povzeli pa so jih pri portalu index.hr.

Vzrok za smrt ni znan, da čakajo na obdukcijo je potrdil predsednik kluba Goran Lončar.

 

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 21:53 18. Februar 2023.

    Veliko otrok in mladih ljudi umira po vbrizgavanju strupenih k0vid zvarkov v njihova telesa. Ta žalostna zgodba se bo nadaljevala. …

  • 18:32 18. Februar 2023.

    Naš profesor je rekel: "Šport proizvaja kriplje" A ja važno je kruha in iger, pa čeprav gladiatorji, športniki celjsko!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.