Umrl človek z neizbrisljivim pečatom v slovenskem hokeju

Foto: Profimedia hokej gol ledena ploskev
Hokejska zveza Slovenije (HZS) je sporočila tragično novico.
Oglej si celoten članek

Slovensko hokejsko javnost je davi pretresla vest, da se je ponoči za vedno ustavilo srce velikega ljubitelja slovenskega hokeja Jožeta Rojka, so sporočili iz Hokejske zveze Slovenije.

"Jože Rojko - Joc, kot so ga klicali prijatelji, je bil dolgoletni žametni glas hokejskih tekem v ljubljanski Hali Tivoli in številnih nastopov slovenskih hokejskih reprezentanc, nazadnje na svetovnem prvenstvu do 20 let decembra lani na Bledu," so sporočili iz HZS.

Ljubiteljem hokeja ne bo ostal v večnem spominu le po duhovitih vložkih ob napovedovanju tekem, marveč tudi po izjemni skrbi za slovenske hokejske statistike, ki jih je pogosto obdeloval pozno v noč, da bi bile zjutraj na voljo vsem hokejskim privržencem, so še zapisali pri HZS in dodali, da bo njegova zapuščina za vedno ostala zapisana v anale slovenskega hokeja.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.