Umrl devetletni sin srbskega reprezentanta

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Devetletni sin srbskega rokometnega reprezentanta Daliborja Čuture je včeraj umrl v bolnišnici v španskem Leonu, potem ko je utrpel hude poškodbe glave. Vse skupaj se je zgodilo v parku sredi Leona.
Oglej si celoten članek

Po navedbah prič je bil deček udeležen v pretep s še tremi fanti, ki naj bi bili stari sedem, enajst in šestnajst let. Eden od njih naj bi sinu srbskega rokometaša v glavo vrgel kamen. Zaradi posledic udarca v glavo je deček utrpel hude poškodbe in bil okrog 19. ure prepeljan v lokalno bolnišnico, kjer pa so ga kmalu za tem, kljub poskusom oživljanja, razglasili za mrtvega.

Dalibor Čutura je sicer član španskega kluba Ademar Leon, pred tem pa je nastopal v dresu Arateja. Januarja letos je s Srbijo v Beogradu osvojil srebrno medaljo na evropskem prvenstvu.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.