Umrl dolgoletni delavec košarkarske Olimpije

Foto: Profimedias
Foto: Profimedias
Iz najtrofejnejšega slovenskega košarkarskega kluba so sporočili žalostno novico.
Oglej si celoten članek

V 68. letu starosti je umrl Smiljan Steiner - Glajbe, ki je več kot 30 let kot ekonom in tehnični vodja deloval pri košarkarski Olimpiji, so sporočili iz Cedevite Olimpije.

"Zapustil nas je naš Smiljan Steiner - Glajbe. KK Cedevita Olimpija vsem svojcem in prijateljem izreka iskreno sožalje. Glajbe, nikoli te ne bomo pozabili. Počivaj v miru," so na Twitterju zapisali pri ljubljanskem klubu.

V telovadnici 27-letni košarkar Zvezde umrl za posledicami infarkta

Steiner se je upokojil leta 2014, takrat so se mu tudi v klubu zahvalili za 32 let, ki jih je preživel v klubu. "Glajbe se je Olimpijinemu kolektivu pridružil že leta 1981 in od takrat je vestno ter s srcem opravljal delo tehničnega vodje KK Olimpija Ljubljana. Njegov sedež v dvorani ga bo vedno čakal. Glajbe, hvala za vse!" so takrat zapisali pri Olimpiji.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.