Umrl je Andrej Jeras

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Slovensko teniško javnost je presenetila vest, da je v 56. letu starosti umrl dolgoletni direktor Teniške zveze Slovenije in velik ljubitelj te igre, Andrej Jeras.
Oglej si celoten članek

Pred leti je bil Andrej Jeras tudi dobitnik nagrade Marjana Rožanca, najvišjega odlikovanja za delo v športu mestne občine Ljubljana, zadnja leta pa je bil predsednik teniškega kluba Slovan, pred tem pa je bil vrsto leto vpet v teniško dogajanje v Sloveniji.

Dolgo časa je bil direktor zveze, vmes tudi pomočnik kapetana Borisa Breskvarja in Mime Jaušovec v slovenski ženski in moški reprezentanci, kot direktor pa je skrbel tudi za izvedbo turnirjev serije challenger v Ljubljani ter tekmovanja za Davisov pokal in pokal Fed.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.