Umrl je Don Diego

Foto: EPA
Foto: EPA
Zaradi težav s srcem in pljuči je v 87. letu starosti umrl oče legendarnega argentinskega nogometaša Diega Maradone, Diego Maradona starejši, znan kot Don Diego.
Oglej si celoten članek

Don Diego Maradona, oče legendarnega argentinskega nogometaša Diega Maradone, je preminil v 87. letu starosti. Zadnje dni svojega življenja je preživel na intenzivni negi v bolnišnici, toda na koncu so ga premagale težave s srcem in dihali. 

"Dragi moji Argentinci, molite za mojega oćeta," je rojakom in navijačem po svetu naročil legendarni nogometaš, ki je na začetku meseca iz Dubaja, kjer živi, priletel v Buenos Aires, a ni mogel preprečiti najhujšega.

Don Diego je zaradi zdravstvenih težav umrl v zasebni bolnišnici, kjer je poiskal zdravstveno pomoč tretjič v zadnjem letu dni. Maradonina mama Tota je umrla leta 2011.

.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.