Umrl je športni velikan

Foto: Shutterstock Šport: Umrl je legendarni košarkar, ljubljenec tivolske publike - Sveča
Športni svet žaluje, poslovil se je nekdanji vrhunski golfist Doug Sanders.
Oglej si celoten članek

V Houstonu je umrl nekdanji ameriški igralec golfa Doug Sanders. V svoji poklicni karieri je skupno dosegel 20 turnirskih zmag, kar štirikrat pa je največje turnirje na svetu serije major končal na nehvaležnem drugem mestu. Star je bil 86 let.

Sandersa so malenkosti ločile do zmag na največjih turnirjih PGA Championship 1959, US Open 1961 ter British Open 1966 in 1970.

Veljal je za enega najbolj "barvito" in nenavadno oblečenih golfistov vseh časov, ki je imel v svoji omari kar 300 parov čevljev.

Nekoč je v šali dejal, da sta v njegovem igralskem obdobju gledalce v času turnirjev zanimali le dve zadevi: Kako je žogico udaril Arnold Palmer (nekdanji sloviti ameriški golfist in zmagovalec kar sedmih turnirjev serije major, op. a.) in Kako je oblečen Doug Sanders?

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 00:06 14. April 2020.

    www.MooXi.net - spletna stran za zmenke za odrasle, ki želijo najti partnerja za seks

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.