Umrl mož, ki je vodil Real Madrid, Barcelono in Atlético

Foto: © Daniel Munoz / Reuters
Foto: © Daniel Munoz / Reuters
Poslovil se je še en velikan evropskega nogometa.
Oglej si celoten članek

V Madridu je danes v 72. letu starosti po dolgotrajni bolezni umrl srbski nogometni trener Radomir Antić, so potrdili v klubu Jana Oblaka Atletico Madridu.

"Zapustil nas je človek, ki je poosebljal dostojanstvo v nogometu, bil je poseben del zgodbe Atletica, prvak in legenda. Radomir bo za vedno v srcih vseh nogometašev. Moje sožalje njegovi družini in prijateljem. Počivaj v miru," je ob žalostni novici na socialnih omrežjih zapisal nekdanji član Atletica Fernando Torres.

Antić je z Atleticom leta 1996 osvojil zgodovinsko dvojno krono na Iberskem polotoku, kot trener pa je vodil tudi oba španska velikana Barcelono in Real.

Uspešen je bil tudi v selektorski vlogi in Srbijo leta 2010 popeljal na svetovno prvenstvo v Južno Afriko.

Pred tem pa je kot nogometaš blestel v dresih Užic, Partizana, Fenerbahčeja, Zaragoze in Lutona.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.