Umrl nogometni oče Beckhama, Giggsa, Scholesa ...

Foto: Profimedia eric harrison ryan giggs david beckham paul scholes gary neville
Angleški nogometni velikan žaluje za legendarnim trenerjem.
Oglej si celoten članek

Iz slovitega angleškega nogometnega kluba Manchester United so sporočili, da je v 81. letu starosti umrl trener mlajših selekcij Eric Harrison, ki je vzgojil enega najbolj slovitih rodov iz takoimenovanega "razreda 92".

V njej so bili sami imenitni nogometaši, kot so David Beckham, Ryan Giggs, Paul Scholes, brata Gary in Phil Neville ...

Foto: Epa scholes giggs beckham neville

"Bil je učitelj, vse svoje varovance je usmeril na pravo pot in jim vcepil prave vrednote. Zame je eden največjih trenerjev," je ob smrti legendarnega Harrisona med drugim zapisal dolgoletni trener članske ekipe rdečih vragov Alex Ferguson, medtem ko so Beckham, Giggs, Scholes, brata Neville in Nicky Butt v skupnem sporočilu zapisali, da so "izgubili ljubega mentorja in človeka, ki jih je naredil in naučil zmagovati."

"Ericov prispevek k nogometu je neverjeten. In ne samo pri Manchester Unitedu. Ko sem prevzel ekipo, sem imel veliko srečo, da je bil prav Eric vodja razvojnega programa."

Sir Alex Ferguson

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.