Umrl pri proslavljanju zadetka

Tragično se je končalo proslavljanje zadetka na nogometni tekmi na severu Indije. 23-letni igralec je od navdušenja naredil niz obratov v zraku, a pri zadnjem nesrečno spodrsnil in padel na glavo. Čez nekaj ur je zaradi poškodb hrbtenice umrl v bolnišnici.
Oglej si celoten članek

Kot je razvidno iz posnetka, se soigralci nesrečnega Petra Biaksangzuale v prvem trenutku niso zavedali resnosti situacije, saj so od veselja ob izenačujočem golu skočili nanj in ga pričeli objemati.

Šele po nekaj minutah je na igrišče prispela zdravniška pomoč, ki je nesrečnega igralca odpeljala v bolnišnico, kjer pa mu osebje ni moglo več pomagati.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 17:55 20. Oktober 2014.

    če bi pogledal posnetek, ne bi pisal takšnih neumnosti. Za ogled moraš stisniti tisto puščico v desno.

  • 17:33 20. Oktober 2014.

    Posnetek zadetka je pri 2:20. Je pa zelo lepo razvidno, da soigralci niso skočili nanj, ampak so takoj priskočili na …

  • 16:06 20. Oktober 2014.

    Sem pregledal posnetek in nikjer noben ne umre niti sploh ne pade. A ste zakajeni al kaj.. Izgubil sem pet …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.