Umrl prvi glas Uniona Olimpije

Foto: Union.olimpija.com
Foto: Union.olimpija.com
Na spletni strani Uniona Olimpije (www.union.olimpija.com) so v četrtek objavili žalostno vest, da je po dolgotrajni bitki z zahrbtno boleznijo preminil dolgoletni napovedovalec tekem, Marjan Marolt - Faza.
Oglej si celoten članek

"Po hudi bolezni nas je zapustil Marjan 'Faza' Marolt, dolgoletni vzdrževalec v dvorani Tivoli in uradni napovedovalec Uniona Olimpije na tekmah lige ABA in državnega prvenstva. Vsem svojcem in prijateljem velikega športnega navdušenca in košarkarskega navijača izreka iskreno sožalje tudi celoten kolektiv Uniona Olimpije," so zapisali na uradni spletni strani.

Marolt, ki je bolehal za rakom, je preminil v četrtek okrog 11. ure.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.