Umrla 35-legenda kluba

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Nekdanji nogometaš umrl zaradi poškodb.
Oglej si celoten članek

Za posledicami poškodb glave je umrl nekdanji nogometaš Aston Ville in Cardiff Cityja Peter Whittingham, so sporočili iz valižanskega kluba. Petintridesetletni vezist je bil po padcu v lokalnem pubu v Barryju v Walesu več kot en teden v bolnišnici, a je danes podlegel poškodbam.

Whittingham je kar deset let igral za Cardiff City, štiri leta je bil član Aston Ville, ob tem pa igral še za Burnley, Derby County in nazadnje, v sezoni 2017/18, za Blackburn.

Nogometaš, ki je bil nekdaj član tudi mlade angleške izbrane vrste, je s Cardiffom leta 2008 prišel do finala FA. Nekaj časa je bil tudi soigralec slovenskega nogometaša Etiena Velikonje, ki se je od kolega poslovil na twitterju.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.