Union Olimpija končala s trgovanjem

Foto: Union Olimpija/Facebook
Foto: Union Olimpija/Facebook
Košarkarji Uniona Olimpije so od petka v polni postavi. Kot je sporočil klub, so danes z zadnjima okrepitvama končali sestavo moštva za prihajajočo sezono 2016/17.
Oglej si celoten članek

Danes so v ekipi sklenili sodelovanje še z dvema košarkarjema. Enoletno z ruskim igralcem Semjonom Šaškovom (205 cm, 1989), ki je v sezoni 2015/2016 igral za domžalsko Lastovko. Šaškov je v povprečju dosegal 10,7 točke, 3,7 skoka in 1,3 podaje na tekmo v slovenski prvi ligi.

Eno leto pa bo član Uniona Olimpije tudi ameriški organizator igre Brandon Jefferson (175 cm, 1991), ki je v sezoni 2015/2016 igral v Nemčiji za Phoenix Hagen. Jefferson je v nemški prvi ligi v povprečju dosegal 13,5 točke, 2,9 skoka in 4 podaje na tekmo.

Iz tabora zeleno-belih so še sporočili, da bodo članski postavi pri tekmovanjih in treningih pomagali še nekateri igralci mladinske ekipe Uniona Olimpije.

 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.