United ponudil 90 milijonov

Foto: EPA
Foto: EPA
Trener angleškega nogometnega velikana Manchestra Uniteda, Nizozemec Louis van Gaal, si na vsak način želi v svoje vrste pripeljati nemškega reprezentanta Thomasa Müllerja.
Oglej si celoten članek

Kot poročajo angleški in nemški mediji, je Manchester United Bayernu ponudil 90 milijonov evrov za 25-letnega napadalca Thomasa Müllerja. Louis Van Gaal oziroma United sta prvotno ponudila 60 milijonov evrov, a so Bavarci ponudbo gladko zavrnili. Po novi ponudbi se Bayern še ni odzval. Müller je že vso kariero član Bayerna, doslej je zbral 304 nastope in 121 zadetkov za bavarsko ekipo.

United je doslej v poletnem prestopnem roku porabil že približno sto milijonov evrov za okrepitve, pripeljal je Morgana Schneiderlina iz Southamptona, Memphisa Depaya iz PSV Eindhovna, Mattea Darmiana iz Torina in Bastiana Schweinsteigerja iz Bayerna.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.