United za petami Cityju, londonski derbi brez zmagovalca

Foto: Epa
Foto: Epa
V elitni angleški Premier League sta bili na sporedu dve tekmi petega kroga.
Oglej si celoten članek

Londonski derbi v petem krogu angleškega prvenstva med Chelseajem in Arsenalom se je na Stamford Bridgeu končal brez zmagovalca (0:0). Aktualni državni prvaki so z novo osvojeno točko zasedli tretje mesto prvenstvene lestvice, medtem ko se Topničarji nahajajo šele na skromnem 12.

V drugi tekmi nedeljskega programa je Manchester United na domačem Old Traffordu premagal Everton (4:0) in se točkovno poravnal v mestnim tekmecem Manchester Cityjem (13). Pri rdečih vragih so se med strelce vpisali Antonio Valencia, Henrikh Mkhitaryan, Romelu Lukaku in Anthony Martial (11m).

Premier League, 5. krog:

Chelsea - Arsenal 0:0 (0:0)
Manchester United - Everton 4:0 (1:0)

LESTVICA:
1. Manchester City 13
1. Manchester United 13
3. Chelsea 10
4. Newcastle United 9
5. Tottenham Hotspur 8
...
18. Everton 4
19. AFC Bournemouth 3
20. Crystal Palace 0

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.