Upanje za De Geo še živi

Foto: EPA
Foto: EPA
Španski in angleški velikan bosta danes vršila pritisk nad Mednarodno nogometno zvezo (Fifa) in španskim združenjem prvoligašev, ker naj bi bilo vse speljano po predpisih.
Oglej si celoten članek

Čeprav je uradni rok za registracijo igralcev v Španiji potekel, bodo zaposleni pri Real Madridu imeli natrpan torkov urnik, saj bodo skušali speljati zaenkrat propadli prestop vratarja in rojaka Davida de Gee.

Špansko združenje prvoligašev ni pravočasno sprejelo dokumentov, s katero bi zaključili registracijo, toda direktor Manchester Uniteda je sporočil, da je z njihove strani vsa dokumentacija pravočasno romala proti Madridu.

Španski in angleški velikan bosta danes vršila pritisk nad Mednarodno nogometno zvezo (Fifa) in španskim združenjem prvoligašev zaradi, po njunem mnenju, pravilno opravljenih postopkov pred prestopom, ki sta ga po pričakovanjih skušala speljati dobesedno v zadnjih urah prestopnega roka.

Več na Goal.com/si/.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.