''Upokojeni'' Gerić in Mitrović nova Zmaja

Foto: Anže Petkovšek
Foto: Anže Petkovšek
Nogometni klub Olimpija je danes sklenil pogodbi z dvema nogometašema. Vezist Dejan Gerić je sklenil sodelovanje z zeleno-belimi za leto in pol, do konca sezone 2013/14, branilec Nemanja Mitrović pa bo član moštva iz prestolnice tri leta in pol, do poletja 2016.
Oglej si celoten članek

Gerić je bil nazadnje član Domžal, nato je že končal kariero, a si je po tednu dni priprav z ljubljansko ekipo premislil. Dan pred odhodom na priprave v Španijo je podpisal pogodbo, so sporočili iz kluba. "To sem si želel od malega. Zaradi Olimpije sem začel igrati nogomet, izpolnile so se mi otroške sanje. Presrečen sem, da sem tu, ostalo pa bi rad povedal na igrišču," je za klubsko spletno stran dejal Gerić.

Član Olimpije je odslej tudi mladi slovenski reprezentant Nemanja Mitrović. Dvajsetletni in 195 cm visoki branilec je bil brez kluba, nazadnje je igral za italijanskega prvoligaša Bologno, pred tem pa je bil član Interja. Za zeleno-bele bo igral do poletja 2016. "Vesel sem, da sem prišel v tako velik klub. Fantje so me sprejeli odprtih rok in te dni sem se na treningih počutil res lepo. Tudi trener je zelo 'fajn', veselim se že prihoda v Španijo. Verjamem, da lahko lovoriko vrnemo v Ljubljano in se vsi skupaj veselimo," je dejal 20-letni Mitrović.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.