Upokojeni Houston spet pod koši NBA

Foto: Žurnal24 Zvezda se vrača pod koše.
Moštvu New York Knicks, članu lige NBA, je kot kaže uspelo iz mirnega upokojenskega življenja vnovič pod koše zvabiti dvakratnega "all star" igralca Allana Houstona.
Oglej si celoten članek
Allanu Houstonu zaradi kroničnih težav s kolenom vse od sezone 2002/03 ni uspelo zbrati zadostnega števila tekem. V zadnji "zdravi" sezoni je Houston dosegel spoštljivih 22,5 koša povprečno na tekmo.

"Zadnje leto sem trdo delal in molil, da bi se mi želja izpolnila, saj sem si nadvse želel še enkrat obleči dres New Yorka. Sanje so se izpolnile in zdaj bom dal vse od sebe. Želim pomagati klubu po svojih najboljših močeh," je dejal 36-letni Houston, ki je bil najbolj znan po svojih ostrostrelskih sposobnostih pri metih za tri točke, zanj pa sta zanimanje pokazala tudi lanska finalista lige, San Antonio in Cleveland.
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.