Upokojili Rodmanov dres

Foto: Žurnal24 Dennis Rodman je bil najbolj znan po svoji kontroverznosti. (Foto: Flynet)
Košarkarsko moštvo lige NBA Detroit Pistons je na sinočnji tekmi proti Chicagu po krajši slovesnosti upokojilo številko deset, ki jo je nekoč nosil njihov razvpiti igralec Dennis Rodman.
Oglej si celoten članek

Dres s številko Dennisa Rodmana so potegnili pod strop dvorane. Rodmanu pa se obeta še ena podobna slovesnost, saj je med kandidati za ameriško košarkarsko hišo slavnih. "Presenečen sem, da so mi izkazali takšno čast. Vse skupaj me je kar malo vrglo iz tira. Mislim, da v Detroitu nisem napravil toliko, kot bi lahko," je dejal košarkar, ki v svojih najboljših časih ni navduševal le s košarkarskim znanjem, temveč je znal poskrbeti tudi za medijsko prepoznavnost, bodisi z zanimivimi frizurami, tetovažami, uhani ali pa neprimernim obnašanjem na in ob igrišču.

Z Detroitom, kjer je igral med letoma 1986 in 1993, je Rodman, ki bo maja dopolnil 50 let, osvojil dva naslova prvaka lige NBA (1989 in 1990), tri pa še s Chicagom (1996, 1997, 1998). Kariero je končal leta 2000 v Dallasu.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.