Uradno: Bišćan, adijo

Foto: Profimedia Igor Bišćan
Po treh dneh sestankovanj je zdaj tudi uradno: Igor Bišćan ni več trener državnih prvakov, nogometnega kluba Olimpija.
Oglej si celoten članek

Nekdanji nogometaš Liverpoola in hrvaške reprezentance Igor Bišćan je moral zapustiti klop Olimpije, čeprav je klub v tej sezoni popeljal do dvojne krone - državnega in pokalnega naslova. Predsednik Milan Mandarić se je za menjavo na klopi odločil navkljub negodovanju navijačev Olimpije, ime Bišćanovega naslednika pa naj bi bilo znano v naslednjih dneh.

Prvi favorit za prevzem funkcije je nekdanji slovenski selektor Slaviša Stojanović.

Ogorčenje Green Dragons: Menjava Biščana je absurdna!

"Takšna odločitev nikoli ni bila enostavna, a stojim za njo brez pomislekov in verjamem, da je v interesu NK Olimpija. Ne glede na to želim poudariti, da je Igor Biščan opravil svoje poslanstvo v našem klubu v skladu s cilji. Želim mu vse dobro in veliko uspehov v nadaljnji karieri," je o prekinitvi sodelovanja povedal predsednik NK Olimpija Mandarić.

"Zahvaljujem se predsedniku za zaupanje, zahvaljujem se tudi vsem zaposlenim v klubu in vsem drugim, ki so prispevali, da je bila ta sezona za nas zgodovinska. Hvala navijačem za neizmerno podporo in hvala vsem mojim najbližjim sodelavcem za maksimalno pomoč pri delu z ekipo. Hvala tudi igralcem, ki so najbolj zaslužni za izjemen uspeh, ki smo ga dosegli," pa je dejal Bišćan.

Mandarić in Bišćan "To je pljunek v obraz vsem navijačem Olimpije"

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.