Uradno potrjen začetek Prve lige Telekom Slovenije

Foto: Profimedia
V soboto vendarle začetek nove sezone Prve lige Telekom Slovenije.
Oglej si celoten članek

Slovenski nogometni prvoligaši se po kratkem premoru med sezonama in prestavitvi začetka zaradi novega koronavirusa v soboto vračajo na nogometna igrišča. Novo sezono bosta v soboto ob 17. uri začela Tabor Sežana in Koper, poroča uradna spletna stran Prve lige Telekom Slovenije.

V soboto ob 19. uri bodo sezono začeli v Domžalah, kjer bo gostoval Bravo, sobotni spored pa se bo končal v Celju, kjer se bosta pomerila državni in pokalni prvak, Celje in Mura.

V nedeljo bo še tekma med Mariborom in Aluminijem, začela se bo ob 18. uri.

Zaradi karantene v ljubljanskem prvoligašu, ki se izteče 22. avgusta, bo tekma med Olimpijo in Gorico odigrana v kasnejšem terminu.

* Pari 1. kroga:
- sobota, 22. avgust:
17.00 Tabor Sežana - Koper
19.00 Domžale - Bravo
20.45 Celje - Mura

- nedelja, 23. avgust:
18.00 Maribor - Aluminij

Olimpija - Gorica (prestavljeno)

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.