Uradno: Slovenec na klopi Olimpije!

Foto: Saša Despot
Foto: Saša Despot
Trener Luka Elsner je po poročanju slovenskih medijev zapustil Domžale in bo v prihodnje vodil Olimpijo. Domžalčani potrdili prihod novega trenerja.
Oglej si celoten članek

Luka Elsner je novi trener Olimpije, poročajo slovenski mediji. Novico so posredno potrdili že v Domžalah, kjer so razkrili ime novega trenerja.

Elsner bo na klopi Olimpije nasledil Rodolfa Vanolija. Zmaji so Elsnerja sicer želeli že decembra, ko se je poslovil Marijan Pušnik.

Nekdanji branilec jih je takrat zavrnil z besedami, da še ni pripravljen za tako velik korak naprej v svoji vsekakor obetavni karieri.

Predsedniku Milanu Mandariću se je izpolnila želja, da bi na trenersko klop posadil slovenskega nogometnega strokovnjaka.

Trenerski stolček v Domžalah je prevzel Simon Rožman.

 

 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.