Urbanc izgubil dvoboj

Foto: Žurnal24 V zadnji etapi spora med Youtubom in Viacomom letijo obtožbe in nizki udarci. (F
Slovenski reprezentant Rok Urbanc je na svetovnem prvenstvu v boksu v Chicagu v super težki kategoriji izgubil v drugem kolu predtekmovanja. Boljši je bil Avstralec Daniel Beahan.
Oglej si celoten članek
Rok Urbanc je nastopil v super težki kategoriji (nad 91 kilogramov), kjer nastopa 44 boksarjev.  Njegov nastop z Avstralcem Danielom Beahanom se je končal z 1:11. Sodnik Julio Pizzaro iz Portorika pa je dvoboj prekinil po minuti in enajstih sekundah druge runde. Urbanc je bil v prvem krogu prost. Beahan bo v osmini finala nastopil v dvoboju z Srbom Manejem Mančeto.

Na SP je slovenske barve zastopal le še Primož Fekonja med 60 borci v kategoriji do 75 kilogramov in v prvem krogu v svojem krstnem nastopu na velikih tekmovanjih izgubil. Po pričakovanju ga je ugnal Avstrijec Olivet Obradovic s 3:23.
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.