Urbas proti večjemu izzivu

Foto: HZS/Drago Cvetanovič
Foto: HZS/Drago Cvetanovič
Slovenski hokejski reprezentant Jan Urbas je po desetih tekmah, ki jih je odigral v dresu avstrijske ekipe KAC v ligi Ebel, zapustil Celovec.
Oglej si celoten članek

Kot poroča uradna spletna stran celovškega kluba, si je Jan Urbas našel klub, ki mu bo večji izziv. Za zdaj še ni znano, kam se seli slovenski napadalec.

"Hvaležen sem, da sem lahko igral tukaj. V zadnjih tednih je ekipa pokazala dober karakter in da se lahko bori za vrh. Sam pa končujem to zgodbo, saj sem našel klub, ki bo zame večji izziv," je za spletno stran celovškega moštva povedal 25-letni Urbas, ki je na desetih tekmah dosegel štiri gole in podajo.

Urbas je v minuli sezoni igral za EHC München, v tujini pa se je preizkušal tudi na Švedskem. Prav na sever Evrope se bo zdaj vrnil. Po pisanju ekipe bo okrepil švedski drugoligaški klub Västerås

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.