Đurić 30 stotink od medalje

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Slovenski plavalec Darko Đurić je na paraolimpijskih igrah v Riu na 100 metrov prosto v kategoriji S4 osvojil peto mesto.
Oglej si celoten članek

Zmagal je Južnokorejec Seong Jo Gi. Medalji sta dobila še Kitajec Zhipeng Jin in Nizozemec Michael Shoenmaker. Slednji je za bron plaval 1:26,87. V finalu je Darko Đurić z 1:27,17 končal na petem mestu, zmagovalec je slavil z 1:23,36. 

Tudi v Londonu 2012 je bil Đurić v tej disciplini peti, s svojih prvih paraolimpijskih iger pa ima še eno četrto in eno peto mesto.

 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.