Urnik turnirjev Irish Open Poker

Foto: Žurnal24 (Foto: PokerNews.si)
Irish Open velja za enega izmed najbolj cenjenih in prestižnih dogodkov na evropski poker sceni. Letošnji dogodki se bodo odvijali v hotelu Burlington Hotel v Dublinu.
Oglej si celoten članek

Med 21. in 25. aprilom se obeta 5 fantastičnih dni, polnih žive akcije. Glavni turnir se bo začel v petek 22. aprila ob 14.00, medtem ko se bo finalna miza odigrala v ponedeljek 25. aprila ob 14.00.

Vstopnina za glavni turnir znaša 3.200€ + 300€, kar niti ni tako malo, če seveda niste profesionalni igralec. Na srečo vam Burlington Hotel Dublin ponuja super satelit, ki se bo odvijal v četrtek, večer pred začetkom glavnega turnirja. Na njem si bosta že za 220 € lahko priborili svojo vstopnico in se tako na glavnem turnirju spopadli z najboljšimi.

Za vse ostale pa bodo na voljo tudi obstranski turnirji, kjer bo prav tako veliko dogajanja. Turnir v Pot Limit Omahi se bo začel istočasno kot drugi dan glavnega turnirja, tako da bodo na njem lahko zaigrali tudi tisti, ki ne bodo preživeli dneva ena glavnega turnirja. Prijavnina za PLO turnir bo znašala 750 € + 75€, turnir pa se bo začel 23. aprila ob 17.00.

Ženski turnir se bo pričel v nedeljo 24. aprila in bo imel prijavnino 300€ + 30 €, trajal pa bo vse do ponedeljka.

Burlington Hotel v Dublinu ponuja prenočišča s štirimi zvezdicami in ima največji konferenčni center v Dublinu. Tako v samem hotelu, kot v njegovi okolici, je veliko barov in restavracij najvišjega razreda. Igranje pokra v tako luksuznem okolju bo zagotovo pravo doživetje za vsakega igralca, ki se bo udeležil Irish Oper Poker 2011.


Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.