Usain Bolt našel novo nogometno ekipo

Foto: Profimedia
Usain Bolt naj bi nogometno kariero začel v Avstraliji.
Oglej si celoten članek

Nekdanji jamajški atletski zvezdnik Usain Bolt se še vedno spogleduje z nogometno kariero. Vse kaže, da jo bo 31-letni sprinter morda začel v Avstraliji, saj se je odločil za šesttedenski test pri ekipi Central Coast Mariners. Novico je za lokalni radio potrdil svetovalec kluba Tony Rallis, poročajo agencije.

Tudi v ekipi iz Novega južnega Walesa, ki igral v elitni avstralski ligi, so potrdili dogovarjanja z Boltom. A v ekipi dodajajo, da testiranja še ne pomenijo, da bodo z nogometašem avtomatično sklenili tudi pogodbo.

Že marca je Bolt kot gost opravil tudi trening z nemškim prvoligašem Borussia Dortmund. Jamajčan namreč ne skriva, da bi po uspešni atletski karieri rad zaigral tudi na nogometnih zelenicah, kar so bile njegove sanje že v otroštvu. Njegov najljubši klub je Manchester United.

Foto: Profimedia Bolt

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.