Usain Bolt: Pravila so pravila

Foto: EPA
Foto: EPA
Največji atletski zvezdnik Usain Bolt je spregovoril o suspenzu ruskih atletov.
Oglej si celoten članek

Jamajčan Usain Bolt je pred atletskim mitingom diamantne lige v Londonu na novinarski konferenci spregovoril tudi o prepovedi nastopa ruskim atletinjam in atletom na olimpijskih igrah v Riu de Janeiru in dejal, da je nad celotnim dogajanjem "razočaran", vendar pa je pravila treba spoštovali.

"Pravila so pravila, nisem jih jaz postavil. Toda če nekdo goljufa in krši pravila, potem je pravila treba dosledno spoštovati. Sam ne bom komentiral, če se mi zdi taka odločitev pravilna ali ne ... Današnja odločitev ima močno sporočilo. Pri vsem skupaj gre za to, da naš šport ostane čist," je menil Bolt, večkratni olimpijski in svetovni prvak v teku na 100, 200 in 4 x 100 m.

"Leta in leta sem neprestano na dopinških kontrolah, ves čas. Tudi danes zjutraj sem bil testiran. Obenem pa lahko rečem, da zaupam tudi svojim zdravnikom," je dodal Bolt.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.