Usoda tekem visi na nitki

Foto: Epa delavec ob progi stop zastavice
Vreme povzroča sive lase organizatorjem v Aareju.
Oglej si celoten članek

Najprej so zaradi močnega vetra brez smukaškega treninga za zadnji konec tedna svetovnega pokala v švedskem Aareju ostale alpske smučarke. Močan veter in slaba vremenska napoved, ki predvideva tudi obilnejše sneženje, sta glavna krivca za odpoved. Zgornja gondola sploh ne obratuje.

Kot je bilo pričakovati, so prireditelji finala letošnjega sezone po odpovedi ženskega treninga odpovedali še moški trening smuka. Napoved za torek je precej bolj spodbudna, zato bodo jutri predvidoma opravili prve treninge, za sredo pa sta predvideni obe tekmi.

Obe tekmi sta za zdaj predvideni za sredo. Če ju zaradi vremena organizatorji ne bi mogli izpeljati, bosta odpovedani in zanju ne bodo iskali novega termina, saj gre za finale sezone.

Velika kristalna globusa sta že oddana. Pri fantih ga je osvojil Avstrijec Marcel Hirscher, pri dekletih pa Američanka Mikaela Shiffrin.
 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.