Usodni udarec za upe Grizljiev

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Košarkarska ekipa Memphis Grizzlies, ki je na pragu izpada, je ostala brez prvega zvezdnika.
Oglej si celoten članek

 Ja Morant, prvi zvezdnik Memphis Grizzlies, ki se v polfinalu zahodne konference lige NBA meri z Golden State Warriors - bojevniki v boju na štiri zmage vodijo s 3:1 -, bi lahko manjkal do konca sezone. Dvaindvajsetletnik si je v končnici poškodoval desno koleno, so danes sporočili iz njegove ekipe.

Gre za bržkone usodni udarec za upe grizlijev na preboj v konferenčni finale, saj so iz tabora Memphisa potrdili, da je "malo verjetno, da bo Morant to sezono še kaj igral".

Morant, ki je to sezono prejel nagrado lige NBA za košarkarja, ki je najbolj napredoval, je odšepal z igrišča na sobotni tekmi v San Franciscu, potem ko se je poškodoval v zadnji četrtini.

"Morant je opravil preiskavo z magnetno resonanco NMR, ki je razkrila poškodbo kosti desnega kolena," so zapisali grizliji.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.