Uspelo je tudi Žemlji

Foto: Žurnal24 Grega Žemlja je bil uspešen v vseh treh kolih kvalifikacij. (Foto: Nik Rovan)
Potem ko je v tretjem kolu kvalifikacij Roland Garrosa Gregor Žemlja premagal Španca Santiaga Venturo, bomo imeli Slovenci na drugem letošnjem turnirju za grand slam kar štiri predstavnike.
Oglej si celoten članek

Slovenski teniški igralec Grega Žemlja je bil uspešen v vseh treh kolih kvalifikacij in se je tako uvrstil na drugi letošnji turnir za veliki slam, Roland Garros. Žemlja je v 3. kolu kvalifikacij po dveh urah in 15 minutah igre ter treh nizih z 2:6, 7:6 in 6:2 premagal 14. nosilca Španca Santiaga Venturo.

Na pariškem pesku bodo nastopili še trije Slovenci, ki so bili neposredno uvrščeni v glavni žreb. Najboljšega slovenskega igralca Blaža Kavčiča v prvem kolu čaka Argentinec Eduardo Schwank, 53. igralec z lestvice ATP.

Poloni Hercog je žreb v prvem kolu namenil kvalifikantko, Katarini Srebotnik pa "staro" znanko Čehinjo Klaro Zakopalovo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.