Uspešen večer za domača moštva

Foto: Reuters
Foto: Reuters
V severnoameriški hokejski ligi NHL so odigrali tri dvoboje, v katerih so slavila domača moštva.
Oglej si celoten članek

Pittsburgh Penguins je bil s 3:2 boljši od New Jersey Devils, Vancouver Canucks je s 4:0 odpravil Edmonton Oilers, tekmo med Florida Panthers in Washington Capitals so odločili kazenski streli, po katerih so bili s 3:2 boljši Panthers.

Anže Kopitar z Los Angeles Kings bo na ledeno ploskev stopil v noči s sobote na nedeljo, ko bodo Kopitarjevi kralji gostovali pri Ottawa Senators. Kralji so s 46 točkami (21 zmag, 7 porazov) trenutno na tretjem mestu pacifiške skupine ter četrtem mestu v zahodni konferenci.

Liga NHL, rezultati:

Pittsburgh Penguins : New Jersey Devils 3:2
Florida Panthers : Washington Capitals 3:2*
Vancouver Canucks : Edmonton Oilers 4:0

* - po kazenskih strelih

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.