Uspešni obe kanadski ekipi

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
V severnoameriški hokejski ligi NHL sta bili ponoči na sporedu dve tekmi.
Oglej si celoten članek

Vancouver Canucks so na zahodu ugnali Anaheim Ducks po streljanju kazenskih strelov z 2:1, na vzhodu pa se je Montreal veselil zmage na gostovanju v Bostonu s 5:1 in ostaja trdno zasidran na tretjem mestu v konferenci.

V Vancouvru je Anaheim po golu Ryana Keslerja v prvem delu vodil vse do 51. minute, ko je izenačil Christopher Tanev. Obe točki je nato domačim s kazenskega strela zagotovil Alexandre Burrows, saj je edini med šesterico izvajalcev ugnal nasprotnega vratarja.

Manj dela so imeli hokejisti iz Montreala, ki so po dveh tretjinah vodili že s 3:0 in do konca zmago le še potrdili. Dvakrat je v polno zadel Paul Byron.

Liga NHL, izidi:

Vancouver Canucks : Anaheim Ducks 2:1*
Boston Bruins : Montreal Canadiens 1:5

* - kazenski streli

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.