Ustrelili so ga zaradi prepira

Foto: Youtube
Foto: Youtube
Neznani napadalci so v ukrajinskega kickboksarja izstrelili devet krogel zaradi prepira okoli dekleta.
Oglej si celoten članek

V Ukrajini se je zgodila tragedija, v kateri je življenje izgubil 27-letnik kickboskar Sergej Laščenko. Ukrajinec se je Odessi zabaval s prijatelji, ko naj bi nanje, domnevno zaradi prepira, začeli streljati neznani napadalci. Ti so se nato razbežali, Laščenko, ki ni bil huje poškodovan, pa se je s prijatelji odpravil v bolnišnico.

Napadalci so se nato vrnili in Laščenka ubili na licu mesta. Eden od metkov mu je predrl karotidno arterijo, tako da 27-letniku niso več mogli pomagati. Ukrajinec je za seboj pustil ženo in 18-mesečnega otroka.

Laščenko je veljal za najboljšega ukrajinskega borca v elitnem tekmovanju K-1. V karieri je zbral 33 zmag in 14 porazov.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.