V 29 letih zamenjal že 57 trenerjev

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Kontroverzni predsednik Palerma, italijanskega nogometnega prvoligaša s Sicilije, Maurizio Zamparini se je odločil še za osmo trenersko menjavo v letošnji sezoni.
Oglej si celoten članek

Palermo, ki je trenutno na 18. mestu na lestvici in mu grozi boj za obstanek v elitni druščini, je znova ostal brez trenerja. Walter Novellino se je poslovil po treh porazih in enem remiju.

Novellino se je bil prisiljen posloviti z vročega trenerskega stolčka po nedeljskem porazu z 0:3 proti Laziu. Bržkone ga bo zamenjal Davide Ballardini, ki je v tej sezoni že za kratek čas vodil Palermo.

Kontroverzni poslovnež Zamparini je po nekaterih poročilih v zadnjih 29 letih, od kar se ukvarja z nogometom, pred Palermom je bil predsednik Venezie, vsega skupaj zamenjal 57 trenerjev oziroma se 57-krat odločil za zamenjavo na klopi.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.