V 48 urah nov klub za Korena

Foto: Žurnal24 Sezona v Premier League se začenja konec tega tedna, slovenski reprezentant in k
Še ta teden bo znana nova sredina Roberta Korena. Ali ostaja v Angliji? "Morda," je za Žurnal24 ostal skrivnosten njegov agent. Želeli naj bi ga Blackpool, Wolverhampton in Leicester City.
Oglej si celoten članek

Kapetan slovenske nogometne reprezentance Robert Koren naj bi v naslednjih dneh dobil novega delodajalca. To je za Žurnal24 potrdil tudi njegov agent Zoran Krneta. "Kaj več vam ne morem povedati, saj Robi namerava sklicati novinarsko konferenco, na kateri po pojasnil svojo odločitev," je dejal Krneta, ki je na naše vprašanje, ali Korošec ostaja v Angliji z nasmehom, odgovoril: "Morda."

Za Korena naj bi se namreč zanimala kopica angleških klubov. Njegov podpis na pogodbi naj bi si tako želela novopečeni premierligaš Blackpool in Wolverhampton, ki je v minuli sezoni Premier League osvojil 15. mesto. V igri za slovenskega vezista naj bi bila tudi drugoligaš Leicester City, zanj je pred novo sezono podpisal tudi mladi slovenski reprezentant Leon Črnčič, in škotski velikan Celtic. Ponudbi na Korenov naslov naj bi priromali tudi iz Italije (Cesena - zanje je ta ponedeljek enoletno pogodbo podpisal ganski reprezentant Stephen Appiah) in Španije (Real Sociedad).

Rad bi videl, da bi ostal v Angliji, a je tudi Serie A zanimiva.
Zoran Krneta

Usoda slovenskega kapetana naj bi bila znana v prihodnjih 48 urah. "Robi se želi znova povsem posvetiti treningu in se pridružiti novim soigralcem in novemu trenerju. V zadnjem času je precej delal na fizični pripravljenosti, zaveda pa se, da se nova sezona hitro približuje. Rad bi videl, da bi ostal v Angliji, a je tudi Serie A zanimiva za vsakega nogometaša," je sicer že v soboto za Sky Sports dejal Krneta.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.