V Atlanti padel rekord lige MSL

Foto: Profimedia
Nov mejnik v najmočnejši nogometni ligi v ZDA.
Oglej si celoten članek

Nogometni obračun v najmočnejši ameriški nogometni ligi med Atlanto in Orlandom si je na stadionu Mercedes-Benz v olimpijski Atlanti ogledalo 70.425 gledalcev, kar je nov rekord v ligi MLS.

Doslej najbolj obiskana je bila uvodna tekma zasedbe Los Angeles Galaxy iz leta 1996, ko se je na stadionu Rose Bowl zbralo 69.255 gledalcev.

Pred enajstimi leti si je tekmo med ekipama Chivas in New England Revolution na stadionu Memorial Coliseum v Los Angelesu resda ogledalo 92.650 gledalcev, a tedaj je imela tekma v ligi MLS dvojni spored in dodatek v obliki prijateljskega dvoboja med špansko Barcelono in mehiško Americo.

Obračun na stadionu v Atlanti, kjer domuje zasedba Atlanta Falcons v ligi NFL, se je končala z neodločenim izidom 3:3. Za domačo zasedbe je vse tri gole zabil Venezuelec Josef Martinez, za floridsko ekipo je dva gola dosegel Dominic Dwyer, enega pa Cyle Larin.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.