V Barceloni ga zadržuje službeni avto

Foto: EPA
Foto: EPA
Vezist katalonskega velikana je ob gostovanju v televizijski oddaji razkril, da je skupaj s šestimi ali sedmimi soigralci prejel ponudbo oboževalca za zamenjavo avtomobila.
Oglej si celoten članek

Sergio Busquets je bil gost El Hormiguera, kjer je v šaljivem slogu omenjene priljubljene televizijske oddaje razkril nekaj zanimivosti iz tabora Barcelone.

Vezist španske reprezentance je med drugim dejal, da je eden izmed razlogov, da ne zapusti domače Katalonije ta, da mu klub skupaj s soigralci vedno znova ponudi službeni avto.

"Nekega dne nas je kakšnih šest ali sedem članov Barcelone prejelo pismo enega oboževalcev, ki nas je prosil, da mu posodimo avto," se je ponudbe za svoj audi spominjal Busquets. "Celo ponudil je zamenjavo za naš službeni avto.

"Toda ne ve, da moramo mi te avtomobile vrniti ob koncu sezone. Meni pa je moj poleg tega tako prirasel k srcu, da je eden izmed razlogov, zaradi katerih ne bom zapustil Barcelone!"

Več na Goal.com/si/.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.