V Berlinu posredovala policija

Foto: EPA
Foto: EPA
Tekma 11. kroga drugega dela košarkarske evrolige med Albo Berlin in Galatasarayjem se začela z enourno zamudo, saj so navijači turškega kluba napadli pripadnike berlinskega moštva.
Oglej si celoten članek

Košarkarji Albe so v Berlinu v 11. krogu evrolige premagali turški Galatasaray s 75:68 in po peti zmagi v skupini E ostali v boju za četrtfinale. Tekma pa se je začela uro pozneje, kot je bilo predvideno, ker so turški navijači napadli pristaše domače zasedbe in se potem spopadli še s policijo.

Varnostne sile so porabile kar precej časa, da so med 12.821 gledalci v dvorani O2 World pomirili strasti in odstranili najbolj nerazsodne med njimi.

Košarkarji Barcelone so v 11. krogu drugega dela evrolige v gosteh premagali Crveno zvezdo s 77:73. Boštjan Nachbar je ob zmagi Kataloncev dosegel šest točk, Jaka Blažič jih je na drugi strani dal deset, od tega šest v zadnjih osmih sekundah tekme. Ob tem je še enkrat uspešno skočil, Nachbar je v statistko vpisal štiri skoke.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.