V bližini cilja odjeknila eksplozija

Foto: EPA eksplozija nahrbtnik rio de janeiro oi 2016 Foto: Profimedia eksplozija nahrbtnik rio de janeiro oi 2016 Foto: Profimedia eksplozija nahrbtnik rio de janeiro oi 2016 Foto: EPA eksplozija nahrbtnik rio de janeiro oi 2016 Foto: EPA eksplozija nahrbtnik rio de janeiro oi 2016
Posebna policijska enota je v bližini ciljne črte kolesarske dirke v Rio de Janeiru opravila nadzorovano eksplozijo.
Oglej si celoten članek

Protibombna policijska enota je na prizorišču cestne kolesarske dirke razstrelila sumljivo torbo. Eksplozija je bila nadzorovana, po navedbah svetovnih medijev pa ni bilo poškodovanih.

Britanski Telegraph poroča, da med gledalci ni bilo znakov večjega preplaha, saj so možje v modrem dobro opravili svojo nalogo. Eden od policistov na terenu je potrdil, da je bila torba bržkone last brezdomca, vendar protokol veleva, da morajo vse neznane predmete uničiti.

O eksploziji so na družabnih omrežjih poročali tudi nekateri gledalci. ''Slišali smo eksplozijo. Neuradno se govori, da je bila nadzorovana,'' je zapisal eden od obiskovalcev dirke. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.