V boj za Dragića tudi izjemni Warriors, a Gogija najprej čaka to

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Nekdanji kapetan slovenske reprezentance ima pred seboj še nekaj zahtevnih dni.
Oglej si celoten članek

Goran Dragić je po razmenjavi Toronta in San Antonia pristal v Teksasu, kjer pa nanj ob izjemnem Dejounteju Murrayju in prišleku Tomášu Satoranskýju najverjetneje ne računajo. Po pričakovanjih zdaj sledi Dragićevo pogajanje s Spurs o odkupu (buyout) dosedanje pogodbe. 

S tem bi nekdanji kapetan slovenske izbrane vrste postal prosti igralec. Zanimanje zanj je temu primerno, po poročanju zelo zanesljivega novinarja Adriana Wojnarowskega pa so se LA Clippersom, Milwaukee Bucksom, Chicago Bullsom, Brooklyn Netsom v lovu na Slovenca priključili še LA Lakers in Golden State Warriors.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.