V boj za hokejsko krono 4. aprila

Foto: Žurnal24 Olimpija Jesenice
Dolgo vztrajanje hokejistov ZM Olimpije v ligi Ebel je hokejsko zvezo Slovenije prisililo v spremembo koledarja državnega prvenstva. Finale DP se tako začenja 4. aprila.
Oglej si celoten članek

Predsedstvo HZS je na predlog ZM Olimpije sprejelo spremenjen razpored tekem končnice državnega prvenstva. Ljubljančani bodo tako svoje polfinalne obračune z ekipo Jesenice mladi začeli v ponedeljek, 31. marca, v Tivoliju, druga tekma pa bo v sredo, 2. aprila, na Jesenicah. V polfinalu bosta ekipi igrali na dve zmagi, morebitni tretji obračun pa bo v četrtek, 3. aprila, v Ljubljani.

Finale se bo začel naslednji dan, 4. aprila. Ekipa Acronija Jesenic, ki je v polfinalu z 2:0 v zmagah odpravila Stavbar Maribor, bo gostitelj prvih dveh dvobojev (še 5. aprila), nato bo na naslednjih dveh (8. in 9. april) gostitelj drugi finalist. Če skupni zmagovalec ne bo znan že po štirih tekmah, bodo po sistemu 1-1-1 sledile še tri tekme 11., 12. in 14. aprila.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.