V Braziliji aretirali 91-letnega Ecclestona

Foto: Epa
Foto: Epa
Brazilski policisti so na letališču v Sao Paulu v poznih sredinih večernih urah aretirali nekdanjega šefa formule 1.
Oglej si celoten članek

Nekdanjega šefa elitnega dirkaškega športa, 91-letnega Bernieja Ecclestona, so aretirali v Braziliji zaradi nezakonitega nošenja strelnega orožja, ki so ga odkrili med rentgenskim pregledom njegove prtljage pred vkrcanjem na zasebno letalo, s katerim se je nameraval vrniti v Evropo.

Ecclestone je priznal, da je lastnik strelnega orožja LW Seecamp .32, vendar naj ne bi vedel, da se pištola nahaja v njegovem kovčku. Po plačilu varščine je britanski milijarder lahko nadaljeval svojo pot proti Švici.

Ecclestone se je skupaj s 46 let mlajšo soprogo Fabiano Ecclestone, podpredsednico Mednarodne avtomobilistične zveze (Fia) in članico sveta World Motor Sport, udeležil več družabnih dogodkov v Južni Ameriki, v okviru katerih se je med drugim družil tudi s trikratnim svetovnim prvakom formule 1 Nelsonom Piquetom.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 14:11 30. Maj 2022.

    Ah, jaz sem pa mislila, da gre za kaj bolj pikantnega. ;)

  • 19:15 26. Maj 2022.

    Golob je plunuti Ecclestone, samo po denarnici in revolverju, ki ga nosi v prednjem levem žepu

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.