V Budimpešti skoraj pol milijona gledalcev

Foto: Profimedia
Prireditelji so bili zelo zadovoljni z odzivom gledalcev na pravkar končanem svetovnem prvenstvu.
Oglej si celoten članek

Na v nedeljo končanem svetovnem prvenstvu v plavanju, vaterpolu, skokih v vodo in sinhronem plavanju, ki je bilo v Budimpešti in Balatonfüredu, je bilo na petih prizoriščih skupaj 485.000 gledalcev, je na novinarski konferenci povedal madžarski minister za razvoj Miklos Sesztak. Dodal je, da je bilo v navijaških conah ob tem 400.000 ljudi.

SP v plavanju Za slovo še dva svetovna rekorda

Sesztak je tudi povedal, da so bili hoteli v madžarski prestolnici med dvotedenskim prvenstvom zasedeni prek devetdesetih odstotkov, četudi so bile cene v tem času podvojene.

Vaterpolo Hrvati prekinili sedemletno srbsko prekletstvo

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.