V cerkvi uničevanje črvov izkoristili za navijaštvo

Foto: EPA Kirchseeon Nemčija cerkev Euro 2016 Foto: EPA Kirchseeon Nemčija cerkev Euro 2016
V Nemčiji se nadejajo, da bo njihova reprezentanca po svetovnem osvojila še evropsko prvenstvo.
Oglej si celoten članek

Reprezentanca Nemčija bo v četrtek v polfinalu Eura 2016 igrala proti gostiteljici Franciji, v deželi svetovnih prvakov pa temu primerno vlada navijaška evforija.

Del navijaškega zanosa so tudi cerkvene oblasti, ki bdijo nad cerkvijo sv. Kolomana v Kirchseeonu. V omenjenem svetišču so nujno potrebno uničevanje lesnih škodljivcev namreč izkoristili za prikaz navijaške podpore.

Zaščitno folijo, s katero so obdali cerkev pred uporabo plinskega preparata za uničevanje lesnih črvov, so namreč odeli v barve nemške zastave. Ni kaj, inovativen način vzpodbude.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.