V Čilu je bilo veselo

Slovenske smučarke se še naprej pospešeno pripravljajo na začetek letošnje sezone, ki se bo že tradicionalno začela v Söldnu. V videu pa več o zaključku priprav v Čilu.
Oglej si celoten članek

Slovenske smučarke so se v Saas-Feeju pripravljale na novo sezono. Katarina Lavtar, Ana Drev in Mateja Robnik – slednji bosta nastopili tudi na uvodni tekmi svetovnega pokala v Söldnu – so na ledeniku trenirale pod vodstvom trenerja A-ekipe in tehničnih disciplin Denisa Šteharnika, ki sta mu pomagala Žan Robert in serviser Sebastjan Petrič.

Na istem terenu so pred tem smučali tudi tekmovalci iz francoske reprezentance in švicarska ženska ekipa, podlaga pa je bila po besedah trenerja Šteharnika neverjetno ledena, kar je povzročalo preglavice pri postavljanju vratc. Slovenske smučarke pa so se na zahteven teren hitro navadile in po oceni trenerja smučale dobro.

Ekipa se bo v sredo odpravila še v avstrijski Pitztal na tridnevne priprave, so še sporočili iz Smučarske zveze Slovenije (SZS).

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.