V Cortini preveč snega za smuk

Foto: EPA
Foto: EPA
V italijanski Cortini bi se smučarke morale meriti na smuku, a so zaradi velike količine novozapadlega snega tekmo odpovedali. Že včerajšnji smuk je bil zaradi megle skrajšan.
Oglej si celoten članek

Smuk za svetovni pokal alpskih smučark v italijanski Cortini d'Ampezzo, ki bi moral biti ob 10.30, je zaradi novozapadlega snega odpovedan, je sporočila Mednarodna smučarska zveza (Fis).

Odpadlo tekmo bodo skušali nadomestiti v nedeljo ob 11. uri, v ponedeljek ob 10.30 pa bo na programu še superveleslalom, so sporočili italijanski organizatorji in Fis.

V petek, ko so pripravili prvi smuk in s tem nadoknadili odpadlo tekmo iz Bad Kleinkircheima, je zmagala Italijanka Elena Fanchini, Tina Maze pa je bila 13.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.