V Dallasovi dvorani noreli ob taktih slovenske uspešnice

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Luka je 'pripeljal' tudi slovensko glasbo v Dallas.
Oglej si celoten članek

Luka Dončić je na tekmi proti New Yorku sekundo pred koncem rednega dela dosegel koš za podaljšek. Pred tem je namerno zgrešil drugi prosti met, prišel do odbite žoge in jo uspel spraviti skozi obroč. Ob tem je eksplodiral od navdušenja, vse skupaj pa je pospremil tudi z navdušenim poskakovanjem po parketu. To je postalo hit na socialnih omrežjih.

Že na naslednji tekmi proti Houstonu so posnetek zavrteli tudi na velikem ekranu dvorane American Airlines Centra v Dallasu in navijače pozvali, da ponovijo 'Dončićev ples'. Ob tem se je z zvočnikov zaslišala tudi slovenska glasba, šlo je za uspešnico Gamsov z naslovom Hej, Hej (kdor ne skače ni Sloven'c).

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 19:03 1. Januar 2023.

    Luka, bravo, ponosni smo nate!

  • 09:50 31. December 2022.

    Ne skačem, kdo mi bo vzel narodnost?!

  • 19:57 30. December 2022.

    Hvala Luka, za vse dobre poteze v prid Sloveniji !

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.