V Domžalah okradli nogometaše Olimpije

Foto: Saša Despot
Foto: Saša Despot
Nogometaši Olimpije kljub močni podpori s tribun in zmagi nad Radomljami domžalskega stadiona niso zapuščali prešerne volje.
Oglej si celoten članek

Nogometaši ljubljanske Olimpije so v nedeljo v 4. krogu Prve lige TS v Domžalah premagali Kalcer Radomlje (1:4), toda nove tri točke so imele grenak priokus.

Nepridipravi so namreč iz slačilnice Ljubljančanov ukradli denarnice, mobilne telefone, nekateri igralci so se celo pritoževali, da pogrešajo avtomobilske ključe, poroča spletna stran ekipa24.si. Policija vse skupaj že preiskuje in bo skušala storilce izslediti.

Dragons v koloni, druga zmaga Olimpije

Ljubljančani so imeli na tekmi z novinci v ligi močno podporo s tribun, saj so se Green Dragons na srečanje odpravili v koloni avtomobilov in glasno spodbujali svoje ljubljence. Olimpija je v novem prvenstvu odigrala le dve tekmi, obe je gladko dobila.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.